Rådgivning

Vi tilbyr bedriftsrådgivning til små og store bedrifter. Våre kompetente medarbeidere har lang erfaring med å gi bistand og råd i en rekke ulike situasjoner. Vi ønsker å legge til rette for et godt samarbeid basert på tillit og profesjonalitet i alle ledd.

Bistand i enkle og komplekse problemstillinger

Som din økonomiske rådgiver tilbyr vi bistand i både enkle og mer komplekse problemstillinger. Sammen tar vi gode valg for din bedrift. Noen av feltene vi tilbyr rådgivning innenfor er:

  • regnskap
  • økonomistyring
  • skatt
  • merverdiavgif

Vi bistår ofte bedrifter med råd i forbindelse med blant annet omorganiseringer og selskapsetablering.

Bred og variert faglig kompetanse

Som kunde hos oss vil dere få en personlig rådgiver. Våre rådgivere jobber i et sterkt fagmiljø, og har bred og variert faglig kompetanse. Flere av våre ansatte har også revisjonsbakgrunn, noe som kommer våre kunder til gode. For å kunne komme med gode og relevante råd og observasjoner, vil deres rådgiver sette seg godt inn i alle forhold som er relevante for bedriften. Vi vektlegger tett oppfølging og er tilgjengelige når dere har behov for det.

Vi tilbyr rådgivningstjenester til bedrifter som allerede har satt bort sin regnskapsfunksjon til oss, men også til andre bedrifter med behov for kvalifisert rådgivning.
Har du behov for en økonomisk rådgiver? Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale