Regnskapsføring

Vi kan bistå bedrifter med regnskapsføring fra A-Å. Våre regnskapsførere har bred kompetanse og lang erfaring med å jobbe med små og store bedrifter innenfor de fleste bransjer. Nærhet til kunden er et av våre viktigste fokusområder, og vi strekker oss langt for å være tilgjengelige og levere løsninger tilpasset den enkelte bedrift.

Våre regnskapstjenester

Regnskapet hjelper deg med å holde oversikt over din bedrifts økonomiske situasjon. Vi leverer alltid korrekt utført regnskap etter gjeldende lover og regler, og kan blant annet bistå på følgende områder:

  • bokføring
  • lønn
  • remittering
  • fakturering

Vi benytter moderne arbeidsmetoder, og støtter naturligvis elektronisk håndtering av alle økonomioppgaver.

Skybasert regnskapssystem

Vi benytter PowerOffice til føring av alle regnskapsoppgaver. Dette er et enkelt og oversiktlig system som har støtte for alle funksjoner regnskapsføringen krever. Som kunde får også deres bedrift tilgang til dette systemet. Her får dere løpende regnskapsoppdateringer, mulighet til å kommunisere med deres regnskapsfører og full innsikt i eget regnskap.

Vårt mål er at regnskapet som utarbeides ikke bare skal tilfredsstille de kravene som er lovfestet. Vi ønsker også at det vi leverer skal kunne skape verdi for våre kunder, og bidra til fortsatt vekst og økt lønnsomhet.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan holde i din bedrifts regnskapsfunksjon? Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale.